Ενημέρωση Δημόσιου υπάλληλου χωρίς σεμινάριο

Από Γνωσιακή Βάση Υπηρεσιών και Διαδικασιών του Δημοσίου Τομέα
Αναθεώρηση ως προς 22:56, 30 Οκτωβρίου 2017 από τον Evangelos.milios (Συζήτηση | συνεισφορές) (Νέα σελίδα με 'Στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Moodle της ΕΛΛΑΚ, https://elearn.ellak.gr/, έχει δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό...')
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Moodle της ΕΛΛΑΚ, https://elearn.ellak.gr/, έχει δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό μάθημα γιά την εκμάθηση της ενημέρωσης και χρήσης του diadikasies.gr, ανοιχτό σε όλους. Τα βήματα είναι τα εξής:

  1. Δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα. Ανοίξτε φυλλομετρητή και πάτε στην διεύθυνση https://elearn.ellak.gr/
  2. Πατήστε Log in (πάνω δεξιά)
  3. Πληκτρολογήστε ένα όνομα χρήστη που επιλέξατε (μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) και ένα κωδικό, και πατήστε Log in
  4. Συμπληρώστε τα στοιχεία του προφίλ σας (αυτά με * είναι υποχρεωτικά), και πατήστε το μπλε κουμπί Update profile
  5. Πατήστε elearn.ellak.gr πάνω αριστερά να πάτε στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι τον κατάλογο των διαθέσιμων μαθημάτων, ένα από τα οποία είναι το “Εκπαιδευτικό υλικό γιά την εκμάθηση του diadikasies.gr”.
  6. Πατήστε πάνω στον τίτλο του μαθήματος. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην σελίδα Enrolment Options και πατήστε το μπλε κουμπί

Enrol me.

Έχετε συμπληρώσει την εγγραφή σας στο μάθημα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκπαιδευτικό υλικό, που περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες, βίντεο, εξωτερικούς συνδέσμους και κουίζ.