Ενημέρωση Δημόσιου υπάλληλου χωρίς σεμινάριο

Από Γνωσιακή Βάση Υπηρεσιών και Διαδικασιών του Δημοσίου Τομέα
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της ΕΕΛΛΑΚ, https://elearn.ellak.gr/, έχει δημιουργηθεί ένα ηλεκτρονικό μάθημα για την εκμάθηση της ενημέρωσης και χρήσης του diadikasies.gr, ανοιχτό σε όλους.

Τα βήματα είναι τα εξής:

  1. Δημιουργία λογαριασμού στην πλατφόρμα. Ανοίξτε φυλλομετρητή και πηγαίνετε στη διεύθυνση https://elearn.ellak.gr/
  2. Πατήστε "Επισκέπτης" (πάνω δεξιά)
  3. Επιλέξτε "Σύνδεση" και μετά το "Ξεκινήστε..." πληκτρολογήστε ένα όνομα χρήστη που επιλέξατε (μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) και ένα ευμνημόνευτο για εσάς κρυφό κωδικό, συμπληρώστε τα στοιχεία του προφίλ σας (αυτά με ! είναι υποχρεωτικά), και πατήστε το μπλε κουμπί "Δημιουργία Λογαριασμού"
  4. Πατήστε elearn.ellak.gr πάνω αριστερά να πάτε στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι τον κατάλογο των διαθέσιμων μαθημάτων, ένα από τα οποία είναι το «Εκπαιδευτικό υλικό για την εκμάθηση του diadikasies.gr».
  5. Πατήστε πάνω στον τίτλο του μαθήματος. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην σελίδα Enrolment Options και πατήστε το μπλε κουμπί Enrol me.

Με το πέμπτο βήμα έχετε συμπληρώσει την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μάθημα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εκπαιδευτικό υλικό, που περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες, βίντεο, εξωτερικούς συνδέσμους και κουίζ. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης μέσω της πλατφόρμας https://openbadges.org/.