Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Απόφαση Αναγνώρισης Ομάδων - Οργανώσεων Παραγωγών του τομέα των Οπωροκηπευτικών"
Από Γνωσιακή Βάση Υπηρεσιών και Διαδικασιών του Δημοσίου Τομέα
μ (added Category:Προβλήματα μορφοποίησης using HotCat) |
|||
Γραμμή 23: | Γραμμή 23: | ||
|- | |- | ||
|1 | |1 | ||
− | | | + | |Καταστατικό/Ειδικός Κανονισμός Λειτουργίας Ο.Π. όπου περιλαμβάνονται οι όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας βάσει των Ενωσιακών και Εθνικών διατάξεων. |
− | | | + | |Κατάθεση από τον αιτούντα |
|- | |- | ||
|2 | |2 | ||
− | | | + | |Απόσπασμα Πρακτικών της Οργάνωσης όπου φαίνεται ότι συμφωνήθηκε η λειτουργία του νομικού προσώπου ως Ο.Π. & ότι καταρτίσθηκε – ψηφίστηκε ο ειδικός κανονισμός λειτουργίας. |
− | | | + | |Κατάθεση από τον αιτούντα |
|- | |- | ||
|3 | |3 | ||
− | | | + | |Κατάσταση με το συνολικό αριθμό μελών της Ο.Π. |
− | | | + | |Κατάθεση από τον αιτούντα |
|- | |- | ||
|4 | |4 | ||
− | | | + | |Αποδεικτικά έγγραφα για τον υπολογισμό της αξίας εμπορευθείσας παραγωγής (τιμολόγια ή ισοδύναμης αξίας έγγραφα). |
− | | | + | |
+ | Για την αναγνώριση λαμβάνεται υπόψη η μέση αξία της παραγωγής που διετέθη στο εμπόριο κατά τα τρία προηγούμενα οικονομικά έτη, από όλους τους παραγωγούς-μέλη που είναι μέλη του νομικού προσώπου, κατά τη στιγμή υποβολής της αίτησης. | ||
+ | |Κατάθεση από τον αιτούντα | ||
|- | |- | ||
|5 | |5 | ||
− | | | + | |Πιστοποιητικό από το αρμόδιο δικαστήριο ότι το νομικό πρόσωπο δεν έχει κηρυχθεί σε πτώχευση ή δεν τελεί υπό εκκαθάριση ή αναγκαστική διαχείριση (εφόσον έχει συσταθεί 1 τουλάχιστον έτος πριν την ημερομηνία αίτησης αναγνώρισης). |
− | | | + | |Κατάθεση από τον αιτούντα |
|- | |- | ||
|6 | |6 | ||
− | | | + | |Αποδεικτικά στοιχεία των απαιτήσεων που πρέπει να πληροί η Ο.Π. όσον αφορά το προσωπικό, την υποδομή, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά μέσα. |
− | | | + | |Κατάθεση από τον αιτούντα |
|- | |- | ||
|7 | |7 |
Αναθεώρηση της 08:42, 20 Οκτωβρίου 2015
Από ποιους παρέχεται: | Κατά τόπους Περιφερειακές Ενότητες |
---|---|
Σε ποιους παρέχεται: | Νομικές Οντότητες ή μέρη Νομικών Οντοτήτων (Ομάδες Παραγωγών) |
Κόστος σε ευρώ= | |
Εργάσιμες ημέρες κατά προσέγγιση= | |
Νομοθετικό πλαίσιο: | |
Σημειώσεις: | Ως Νομική Οντότητα περιλαμβάνεται κάθε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) ή μέρος του με εμπορική ιδιότητα, το οποίο έχει συσταθεί νόμιμα. Τέτοια Νομικά πρόσωπα είναι οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και οι Εταιρείες του Εμπορικού Δικαίου (Α.Ε.Σ., Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ο.Ε., Ε.Ε.) |
Περιεχόμενα
Περιγραφή Υπηρεσίας
Δικαιολογητικά
Α/Α | Απαραίτητα Δικαιολογητικά | Κατάθεση από τον Αιτούντα / Αυτεπάγγελτη Αναζήτηση |
---|---|---|
1 | Καταστατικό/Ειδικός Κανονισμός Λειτουργίας Ο.Π. όπου περιλαμβάνονται οι όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας βάσει των Ενωσιακών και Εθνικών διατάξεων. | Κατάθεση από τον αιτούντα |
2 | Απόσπασμα Πρακτικών της Οργάνωσης όπου φαίνεται ότι συμφωνήθηκε η λειτουργία του νομικού προσώπου ως Ο.Π. & ότι καταρτίσθηκε – ψηφίστηκε ο ειδικός κανονισμός λειτουργίας. | Κατάθεση από τον αιτούντα |
3 | Κατάσταση με το συνολικό αριθμό μελών της Ο.Π. | Κατάθεση από τον αιτούντα |
4 | Αποδεικτικά έγγραφα για τον υπολογισμό της αξίας εμπορευθείσας παραγωγής (τιμολόγια ή ισοδύναμης αξίας έγγραφα).
Για την αναγνώριση λαμβάνεται υπόψη η μέση αξία της παραγωγής που διετέθη στο εμπόριο κατά τα τρία προηγούμενα οικονομικά έτη, από όλους τους παραγωγούς-μέλη που είναι μέλη του νομικού προσώπου, κατά τη στιγμή υποβολής της αίτησης. |
Κατάθεση από τον αιτούντα |
5 | Πιστοποιητικό από το αρμόδιο δικαστήριο ότι το νομικό πρόσωπο δεν έχει κηρυχθεί σε πτώχευση ή δεν τελεί υπό εκκαθάριση ή αναγκαστική διαχείριση (εφόσον έχει συσταθεί 1 τουλάχιστον έτος πριν την ημερομηνία αίτησης αναγνώρισης). | Κατάθεση από τον αιτούντα |
6 | Αποδεικτικά στοιχεία των απαιτήσεων που πρέπει να πληροί η Ο.Π. όσον αφορά το προσωπικό, την υποδομή, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά μέσα. | Κατάθεση από τον αιτούντα |
7 | ||
8 | ||
9 | ||
10 |
Διαδικασίες
Διαδικασίες
Α | Βήματα διαδικασίας | Θεσμικό Πλαίσιο- Διοικητική πρακτική | Εμπλεκόμενος Αρμόδιος | Χρόνος διεκπεραίωσης για κάθε βήμα |
---|---|---|---|---|
1 | ||||
2 | ||||
3 | ||||
4 | ||||
5 | ||||
6 | ||||
7 | ||||
8 | ||||
9 | ||||
10 | ||||
11 | ||||
12 | ||||
13 | ||||
14 | ||||
15 | ||||
16 | ||||
17 | ||||
18 | ||||
19 | ||||
20 | ||||
21 | ||||
22 | ||||
23 | ||||
24 | ||||
25 | ||||
26 |