Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του "Καταχώριση παρασκευαστηρίων καταστημάτων λιανικής πώλησης κρεάτων"
Από Γνωσιακή Βάση Υπηρεσιών και Διαδικασιών του Δημοσίου Τομέα
(Νέα σελίδα με 'Η αντιγραφή ξεκινά κάτω από εδώ: </nowiki> {{table2 |1. Από ποιους παρέχεται= |2. Σε ποιους παρέχεται= |3...') |
|||
| Γραμμή 3: | Γραμμή 3: | ||
{{table2 | {{table2 | ||
| − | |1. Από ποιους παρέχεται= | + | |1. Από ποιους παρέχεται=Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. |
| − | |2. Σε ποιους παρέχεται= | + | |2. Σε ποιους παρέχεται=Επιχείρηση λιανικής πώλησης κρεάτων |
|3. Κόστος= | |3. Κόστος= | ||
| − | |4. Χρόνος= | + | |4. Χρόνος=3-5 ημέρες |
|5. Άλλες πληροφορίες= | |5. Άλλες πληροφορίες= | ||
|6. Σημειώσεις= | |6. Σημειώσεις= | ||
| Γραμμή 21: | Γραμμή 21: | ||
|- | |- | ||
|1 | |1 | ||
| − | | | + | |Άδεια λειτουργίας καταστήματος λιανικής πώλησης κρεάτων από τον αντίστοιχο Δήμο (ή βεβαίωση υποβολής γνωστοποίησης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών κατηγορίας ΙΙΙ) |
| − | | | + | |Κατάθεση από τον Αιτούντα |
|- | |- | ||
|2 | |2 | ||
| − | | | + | |Γενικό σχεδιάγραμμα (κάτοψη) του κρεοπωλείου και του παρασκευαστηρίου κρεοπωλείου με λεπτομερή απεικόνιση τοποθέτησης του εξοπλισμού και των συσκευών. |
| − | | | + | |Κατάθεση από τον Αιτούντα |
|- | |- | ||
|3 | |3 | ||
| − | | | + | |Βεβαίωση από τη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος του υπεύθυνου του παρασκευαστηρίου κρεοπωλείου. |
| − | | | + | |Κατάθεση από τον Αιτούντα |
|- | |- | ||
|4 | |4 | ||
Αναθεώρηση της 12:09, 24 Ιουνίου 2015
Η αντιγραφή ξεκινά κάτω από εδώ: </nowiki>
| Από ποιους παρέχεται: | Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. |
|---|---|
| Σε ποιους παρέχεται: | Επιχείρηση λιανικής πώλησης κρεάτων |
| Κόστος σε ευρώ= | |
| Εργάσιμες ημέρες κατά προσέγγιση= | |
| Νομοθετικό πλαίσιο: | |
| Σημειώσεις: |
Περιεχόμενα
Περιγραφή Υπηρεσίας
Δικαιολογητικά
| Α/Α | Απαραίτητα Δικαιολογητικά | Κατάθεση από τον Αιτούντα / Αυτεπάγγελτη Αναζήτηση |
|---|---|---|
| 1 | Άδεια λειτουργίας καταστήματος λιανικής πώλησης κρεάτων από τον αντίστοιχο Δήμο (ή βεβαίωση υποβολής γνωστοποίησης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών κατηγορίας ΙΙΙ) | Κατάθεση από τον Αιτούντα |
| 2 | Γενικό σχεδιάγραμμα (κάτοψη) του κρεοπωλείου και του παρασκευαστηρίου κρεοπωλείου με λεπτομερή απεικόνιση τοποθέτησης του εξοπλισμού και των συσκευών. | Κατάθεση από τον Αιτούντα |
| 3 | Βεβαίωση από τη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος του υπεύθυνου του παρασκευαστηρίου κρεοπωλείου. | Κατάθεση από τον Αιτούντα |
| 4 | ||
| 5 | ||
| 6 | ||
| 7 | ||
| 8 | ||
| 9 | ||
| 10 |
Διαδικασίες
| Α | Βήματα διαδικασίας | Θεσμικό Πλαίσιο- Διοικητική πρακτική | Εμπλεκόμενος Αρμόδιος | Σημείο ελέγχου | Τρόπος διεκπ/σης/ Χειρωνακτικός ή ηλεκτρονικός | Χρόνος διεκπεραίωσης για κάθε βήμα |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | ||||||
| 3 | ||||||
| 4 | ||||||
| 5 | ||||||
| 6 | ||||||
| 7 | ||||||
| 8 | ||||||
| 9 | ||||||
| 10 | ||||||
| 11 | ||||||
| 12 | ||||||
| 13 | ||||||
| 14 | ||||||
| 15 | ||||||
| 16 | ||||||
| 17 | ||||||
| 18 | ||||||
| 19 | ||||||
| 20 | ||||||
| 21 | ||||||
| 22 | ||||||
| 23 | ||||||
| 24 | ||||||
| 25 | ||||||
| 26 |